Acasă Liga III Două meciuri într-o săptămână pentru CS Şirineasa

Două meciuri într-o săptămână pentru CS Şirineasa

2737
0

* primul va avea loc marţi, 4 aprilie, de la ora 17.00, pe teren propriu, cu lidera SCM Piteşti

CS Şirineasa a rămas cu 16 puncte în cont după înfrângerea de la Concordia Chiajna II (2-3) şi ocupă în continuare penultimul loc în clasamentul Seriei a III-a din Liga a III-a. Vâlcenii se află acum la şapte „lungimi” de ACSO Filiaşi, CS „U” Craiova II şi FCSB II (toate cu câte 23 de puncte), cele trei echipe care se află deasupra liniei retrogradării.
În această săptămână, formaţia antrenată de Gabriel Mangalagiu va disputa nu unul, ci chiar două meciuri în campionat, iar asta deoarece FRF a fixat şi o etapă intermediară.

Sâmbătă, 8 aprilie, vâlcenii vor juca în deplasare la FC Aninoasa

Astfel, marţi, 4 aprilie, de la ora 17.00, CS Şirineasa va primi, pe teren propriu, vizita liderei autoritare a clasamentului, SCM Piteşti. Formaţia din Trivale este neînfrântă până în acest moment, argeşenii obţinând 15 victorii şi patru remize, în cele 19 meciuri pe care le-au disputat.
După partida cu SCM Piteşti, elevii lui Mangalagiu vor disputa următorul meci în week-end, în deplasare, la FC Aninoasa. Partida va avea loc sâmbătă, 8 aprilie, de la ora 17.00, pe terenul echipei dâmboviţene. (N.C.)