Acasă Superliga Dorinel Bălău declanşează acţiunea de reformare a lotului la Oltul Drăgoeşti. Rămân...

Dorinel Bălău declanşează acţiunea de reformare a lotului la Oltul Drăgoeşti. Rămân pe ”poziţii” jucătorii serioşi

483
0

Nemulţumit de atitudinea unora dintre jucătorii pe care s-a bazat în prima parte a sezonului, sponsorul echipei Oltul Drăgoeşti a decis să renunţe la cei care nu au fost serioşi şi nu au făcut mai multe eforturi pentru a obţine rezultate bune în Superligă.

”Avem peste 20 de jucători în lot. Jumătate din ei vor pleca. Se ştiu cei vizaţi. I-am anunţat să-şi caute echipe. Le-am transmis acest lucru pe grupul nostru de whats app. Nu vreau să mai trec prin ce am trecut în prima parte a campionatului, în fiecare etapă să stau să mă rog de ei să vină la meci, să mă rog să joace ceva, să ne ajute. Pentru o parte din ei, mai există cale de întoarcere. Dacă nu au alte oferte şi vor să continue, au timp să demonstreze că s-au schimbat în perioada premergătoare începerii campionatului. Oricum, nucleul de bază rămâne. Vom crea o nouă echipă în jurul jucătorilor: Vali Totescu, Uţă, Ciuculan, Vasile, Mocioacă, Marian Mihai, Răzvan «Ţapu», Nicu Buniţă, Simion. Dacă au oferte şi ei şi vor să plece, ne orientăm. Vor veni doi juniori de la SCM, plus 3-4 jucători de la Superligă şi poate chiar din alt judeţ.

În cazul în care ne vom confrunta cu probleme de lot, luăm jucători de la echipa de Liga a V-a din Drăgoeşti. Măcar avem garanţia că ei sunt serioşi şi nu ne lasă cu fundul în baltă când ne e lumea mai dragă. Pregătirile le vom relua în februarie. Înainte de începerea campionatului, vreau să facem câte două antrenamente săptămânal. Contează acest lucru. Tibi Preda şi Nicu Buniţă se vor ocupa de acest aspect. Nu doar în pauza competiţională, ci şi în timpul campionatului. Înţelegem că mai sunt excepţii, jucători care lucrează şi poate nu ajung mereu la antrenament, dar nu şi pe jucătorii care nu au alte angajamente şi totuşi nu vin la pregătire. De la ei, la ce să mă aştept, dacă şi la meciuri vin când au chef?”, a declarat Dorinel Bălău. (S.S.)