Acasă Superliga Dorinel Bălău anunţă că DCM se va bate pentru podium în Superligă....

Dorinel Bălău anunţă că DCM se va bate pentru podium în Superligă. A început deja campania de transferuri

594
0
  • are acordul a patru jucători de la AS Rm. Vâlcea, unul de la Costeşti şi altul de la Sibiu

DCM Rm. Vâlcea a terminat pe primul loc play-out Superligii. În noul sezon competiţional, se va lupta pentru ocuparea unui loc pe podium în „Elită”. Sponsorul Dorinel Bălău a anunţat că a început demersurile pentru consolidarea lotului. „M-am înţeles cu cinci jucători. Urmează să semneze. Voi anunţa despre cine e vorba atunci când voi avea siguranţa că sunt ai mei. Sunt jucători cu experienţă, din Superligă. Am încredere că ne pot ajuta să ne îndeplinim obiectivele. M-am înţeles cu un mijlocaş de la Minerul Costeşti şi patru jucători de la AS Rm. Vâlcea 2016. Va mai veni în probe şi un vârf de la Sibiu, care a jucat acolo în Liga a IV-a. A dat 54 de goluri, iar echipa sa a terminat pe podium în campionat. Din vechiul lot, nu pleacă nimeni. Poate doar Radu Mocioacă. E greu să-l mai ţinem aici. Are multe oferte de la Liga a III-a, de la echipe din Bucureşti, Dolj şi chiar de la Vâlcea. Va analiza şi va decide în perioada următoare ce e mai bine pentru el. Sunt şanse mici să rămână la DCM. Radu e o copil foarte bun, un jucător valoros, peste nivelul Superligii. Eu spun că e cel mai bun fundaş central din judeţ. În plus, are şi avantajul că încă mai e junior. Dacă se pregăteşte, va ajunge departe. El mai poate rămâne la DCM doar dacă nu va ajunge la o înţelegere cu echipele care şi-l doresc. În cazul în care Radu va pleca, voi aduce în locul lui un copil de 17 ani”, a precizat Dorinel Bălău.

Formaţia din Drăgoeşti îşi va relua pregătirile la finele acestei săptămâni. Giumelea şi colegii săi dispută un amical cu Sporting Galicea

Formaţia susţinută de Dorinel Bălău şi Gheorghe Melente e prima echipă din Superligă care dă startul pregătirilor. DCM îşi va relua activitatea sâmbătă, 13 iulie. Va juca un amical cu Sporting Galicea. „Vom face câte două antrenamente pe săptămână şi mai multe meciuri amicale. Alături de noi a venit şi Florin Stoica, fost jucător la Oltul. Se va ocupa de echipă împreună cu mine, cu Tibi Preda şi domnul primar Melente. Sper să facem treabă bună. Cu transferurile pe care le vom face, vom avea o echipă competitivă. Experienţa se va îmbina frumos cu tinereţea. Încercăm să ne luptăm pentru primul loc, însă nu va fi o tragedie dacă nu se va întâmpla acest lucru. Anul acesta, nu suntem pregătiţi pentru a aspira la Liga a III-a, însă în doi ani vrem să ajungem acolo. În noul sezon, vom juca la Drăgoeşti. Domnul primar iubeşte fotbalul şi ne va sprijini să reprezentăm comuna cu succes în Superligă”, a mai adăugat Dorinel Bălău. (S.S.)