Acasă Fotbal Doi fotbalişti de la SCM vor juca în Liga a III-a. Nu...

Doi fotbalişti de la SCM vor juca în Liga a III-a. Nu la Vâlcea!

1384
0

În această săptămână, doi dintre elevii lui Cristi Bora, de la grupa de juniori A republicani din Zăvoi (SCM), au ajuns la un acord cu o echipă de Liga a III-a. Nu, nu e vorba nici despre Flacăra Horezu şi nici despre Viitorul Dăeşti. Adrian Dulcea i-a dorit la Unirea Bascov. Andreas Casoni şi Alexandru Tîrş vor evolua pentru gruparea argeşeană. Aceştia au semnat cu Unirea Bascov contracte valabile pentru două sezoane. La formaţia argeşeană mai evoluează un vâlcean, Cosmin Piscanu, care şi-a prelungit recent înţelegerea cu echipa pregătită de Adi Dulcea.

„Au fost şi alte oferte pentru Alex. Inclusiv de la Horezu. Dar a mai fost o jumătate de sezon acolo şi nu i s-au oferit prea multe şanse să joace. A prins câteva minute în Liga a III-a. Şi cei de la Dăeşti s-au interesat de el, însă au ajuns prea târziu. Adi Dulcea şi l-a dorit mult acolo. Sper să facă treabă bună la Bascov. Cred că vor fi alte oportunităţi pentru el acolo, ţinând cont de faptul că Argeşul are două echipe în Liga a II-a şi probabil oficialii acestora urmăresc ce vine şi de jos, de la echipele de Liga a III-a. La republicani, Cristi Bora l-a folosit acolo unde a fost nevoie, de la mijloc în sus”, a precizat Mădălin Tîrş, tatăl tânărului fotbalist Alexandru Tîrş.

„Am mai avut o ofertă de la Dăeşti, însă am ales să merg la Bascov. Consider că acolo există şanse mai mari să fiu urmărit de echipe dintr-un eşalon superior. Argeşul are două formaţii în Liga a II-a. E un judeţ cu tradiţie în fotbal. Bineînţeles, mă gândesc să ajung mai sus, nu să mă opresc la Liga a III-a. Voi munci mult, voi face tot ce ţine de mine pentru a demonstra că merit să joc la un nivel mai înalt. Acestea au fost aspiraţiile mele de la început, să ajung cât mai departe, să excelez în ceea ce fac”, a precizat şi mijlocaşul Andreas Casoni, după ce a ajuns la o înţelegere cu Unirea Bascov. (S.S.)