Acasă Liga III Denis Vlădoi ar putea debuta în Liga a III-a în meciul cu...

Denis Vlădoi ar putea debuta în Liga a III-a în meciul cu AFC Hermannstadt 2

254
0
  • fiul lui Marius „Ţeţe” Vlădoi se bate pentru postul de titular cu experimentatul Florin Matache

Tânărul portar Robert Popa (titularul naţionalei Under 16 a României) a început ca titular meciul din etapa precedentă, de la Sporting Roşiori (0-0). Acesta a fost eliminat, însă, în minutul 75, astfel că Flacăra Horezu a încheiat partida din runda inaugurală a returului cu experimentatul Florin Matache între buturi. Din cauza cartonaşului roşu încasat, Popa va sta pe tuşă două jocuri, iar staff-ul tehnic din Treapt ar putea să apeleze şi la serviciile lui Denis Vlădoi, cel de-al treilea portar din lot, într-una dintre partidele următoare, cu AFC Hermannstadt 2 sau Viitorul Domneşti. Tânărul goal-keeper adus în această iarnă, de la Minerul Costeşti, va avea astfel şansa de a debuta în Liga a III-a.
„În ceea ce priveşte meciul cu AFC Hermannstadt 2, încă nu ne-am decis cine va sta în poartă. De regulă, echipa de start o stabilim chiar în dimineaţa unei partide, deci la fel va fi şi acum, când vom face „unsprezecele” de start sâmbătă. O să vedem cine va apăra, ne vom gândi bine asupra acestui aspect şi în funcţie de forma sportivă pe care o vor arăta cei doi portari pe care ne putem baza în week-end. Altfel, ţin să menţionez că, în afara lui Robert Popa, niciun alt jucător din lot nu mai e suspendat pentru duelul cu formaţia din Sibiu, din acest week-end”, a precizat Adi Popa, antrenorul-jucător al Flacărei Horezu.
Aşa cum se cunoaşte, tatăl tânărului Denis Vlădoi, fostul portar Marius „Ţeţe” Vlădoi (în prezent antrenor principal la Minerul Costeşti, vicelidera Superligii judeţene de fotbal), a fost ani buni titularul dintre buturi al echipei de Liga a III-a, FC Oltchim. (N.C.)