Acasă Liga III Denis Vlădoi a semnat cu Flacăra Horezu. „Ţeţe”-jr a refuzat oferte de...

Denis Vlădoi a semnat cu Flacăra Horezu. „Ţeţe”-jr a refuzat oferte de la Mediaş şi Alba Iulia pentru a rămâne la Vâlcea

660
0

În cursul acestei săptămâni, oficialii de la Flacăra Horezu au ajuns la un acord cu Minerul Costeşti pentru transferul tânărului portar Denis Vlădoi la gruparea din Treapt. Născut în anul 2001, fiul lui Marius „Ţeţe” Vlădoi (fost portar ani buni la FC Oltchim Rm. Vâlcea, în Liga a III-a, în prezent – antrenor la Minerul Costeşti) a mai fost curtat în această iarnă – din câte se pare! – de Gaz Metan Mediaş şi Unirea Alba Iulia. Până la urmă, „Ţeţe”-jr. a ales să joace în continuare la Vâlcea, în Liga a III-a.
„Denis e un tânăr portar vâlcean de viitor, care sperăm că va creşte mai departe lângă Florin Matache şi Robert Popa. Transferul e deja bătut în cuie, a semnat cu noi zilele acestea. Ne bucurăm că am reuşit să-l aducem la echipă. Va fi o concurenţă interesantă pentru postul de titular la Flacăra Horezu, care nu are decât să ne bucure. Aveam nevoie de încă un portar în lot, cu atât mai mult dacă acesta era tânăr, de aceea suntem foarte mulţumiţi că am reuşit să-l transferăm în Treapt”, a afirmat Adi Popa, antrenorul-jucător al echipei din Treapt. (N.C.)