Acasă Liga V ”Dacă ne vom păstra lotul actual, am putea termina viitorul campionat între...

”Dacă ne vom păstra lotul actual, am putea termina viitorul campionat între primele trei clasate”

333
0

Măgura Slătioara a terminat prima parte a campionatului pe locul 4. Oficialii acesteia sunt de părere că dacă lotul va fi menţinut, pot aspira la o clasare pe podium în viitorul sezon competiţional. ”În principiu, lotul ar trebui să rămână acelaşi. În acest sezon sau mai exact în prima jumătate a acestuia, în care am putut juca, marele avantaj pe care l-am avut a fost acela că ni s-au alăturat băieţii de la Forestierul Romani. Împreună cu Gabriel Andrei Giurea am rezolvat multe probleme. Alături de el au mai venit Bodescu şi Ionuţ Avram, iar pentru retur îl luasem şi pe Cristi Radu. Din nefericire, nu a mai apucat să joace pentru echipa noastră. Împrumuturile lor de la Romani la Slătioara expiră la 30 iunie. Ne dorim să continuăm în aceeaşi formulă. La acest nivel lucrurile depind mult şi de voinţa jucătorilor. Dacă Andrei Giurea şi ceilalţi vor să rămână la Slătioara, atunci va fi foarte bine şi ne putem gândi pentru sezonul viitor la o clasare în primele trei formaţii. Nici anul acesta nu a fost rău. Am obţinut două victorii la început, apoi a urmat o perioadă mai nefavorabilă, în care am suferit patru înfrângeri consecutive. Am jucat bine, au recunoscut şi adversarii, dar nu am reuşit să câştigăm. Au urmat două remize, iar apoi numai victorii. Finalul turului a fost excelent. Cei de la Dăeşti, de la Popeşti, ne-au spus că avem cea mai bună echipă în comparaţie cu ce au văzut ei. Problema este că nu toţi jucătorii pot să vină meci de meci”, a precizat Sorin Tită, reprezentantul grupării de Liga a V-a din Slătioara, susţinută de Primăria Slătioara, de primarul Sorin Romcescu şi vicele Cornel Ştefan.

”În ziua de azi, copiii sunt capricioşi, se supără imediat dacă nu joacă. Pe vremea mea, lustruiam ghetele la două echipe ca să pot intra cinci minute pe teren”

”Am întâmpinat probleme şi cu copiii, ca să-i putem integra. Foarte greu mai vin la fotbal. Se supără după un meci-două dacă nu joacă, sunt foarte capricioşi. Nu mai sunt timpurile alea când le-ai fi făcut ghetele la două echipe ca să poţi să intri în teren cinci minute. Am debutat prima dată în 1995, la Romani şi eu am făcut chestia asta. Dacă mă băga 10 minute, ziceam că am prins pe Dumnezeu de picior. Revenind la subiectul nostru, ne confruntăm cu aceste dificultăţi, de a avea continuitate, de a strânge meci de meci acelaşi lot. Dacă am avea certitudinea că putem alinia acelaşi nucleu, de 8-9 jucători, plus 3-4 «plombe», cu schimbări cu tot, de la o etapă la alta, poţi face faţă şi la Liga a IV-a, fără probleme, cu un lot precum cel pe care noi îl avem. Oamenii se duc la muncă, au alte priorităţi. Am avut băieţi buni, dar care lucrau pe la Sibiu. Veneau o dată la trei-patru etape. Am fost nevoiţi să renunţăm la ei, treptat. Important e să ai continuitate, un lot omogen. Repet, dacă vom reuşi să rămânem în formula actuală, eu cred că putem obţine o clasare în primele trei, într-o serie similară celei din care am făcut parte, cu formaţii bune, precum Stroeşti, Dăeşti, Popeşti, Chimia, care poate să aibă jucători de la Superligă, de la prima echipă. Dacă va fi cazul şi vom reuşi să terminăm pe primul loc, nu ne vom da la o parte şi vor merge mai sus”, a mai adăugat oficialul echipei din Slătioara. (S.S.)