Acasă Diverse CSŞ Rm. Vâlcea, grupă infernală la turneul final de juniori 2 de...

CSŞ Rm. Vâlcea, grupă infernală la turneul final de juniori 2 de la Tg. Mureş

476
0

Echipa de handbal masculin a Vâlcii, CSŞ Rm. Vâlcea, a reuşit, în acest sezon, să producă o mare surpriză. Formaţia pregătită de Stăncuţa Guiu a reuşit să se califice la turneul final de juniori 2 de la Valoare, unde participă cele mai bune opt echipe din România. Marţi, 23 aprilie, la sediul FRH, de la Bucureşti, a avut loc tragerea la sorţi pentru stabilirea grupelor turneului final. Handbaliştii vâlceni nu au avut noroc. Au picat cu cele mai puternice formaţii din competiţie.

În Grupa B, Vâlcea se va duela cu CSM Bucureşti, SCM Politehnica Timişoara (care a câştigat grupa 3 Valoare, în faţa CSŞ-ului înregistrând o victorie şi un egal) şi Potaissa Turda. În cealaltă grupă se află Academia Minaur Baia Mare, CSM Bacău, LPS Piatra Neamţ şi Dobrogea Sud Constanţa. Primele două clasate din fiecare serie vor accede în semifinale şi vor avea şansa de a lupta pentru o medalie la nivel naţional.

Turneul final va avea loc între 29 mai şi 2 iunie, la Tg. Mureş. Juniorii 2 de la CSŞ vor întâlni miercuri, 29 mai, în primul meci, pe CSM Bucureşti, formaţie care a înregistrat 10 victorii în 10 meciuri la Valoare. (S.S.)