Acasă Liga III CS Şirineasa înfruntă „satelitul” liderei din Liga I

CS Şirineasa înfruntă „satelitul” liderei din Liga I

4019
0

* partida cu FCSB II va avea loc sâmbătă, 22 aprilie, de la ora 17.00, pe Stadionul „Metaloglobus”, din Bucureşti

După o etapă de pauză, CS Şirineasa va disputa la finele săptămânii un nou meci în Liga a III-a. De această dată, elevii lui Gabriel Mangalagiu vor evolua în deplasare, pe terenul echipei FCSB II. Aşa cum se cunoaşte, în meciul din tur, „satelitul” din Capitală s-a impus la Şirineasa, cu scorul de 4-1. În pauza de iarnă FCSB II a rămas fără mulţi dintre titularii din prima parte a sezonului, deoarece aceştia au ales să joace pentru unele echipe din Liga a II-a. Astfel, Rareş Enceanu şi Sebastian Chitoşcă s-au transferat la FC Braşov, Robert Vâlceanu – la UTA Bătrâna Doamnă Arad, în timp ce Cristian Onţel a ajuns la Academica Clinceni. Vâlceanul Theodor Botă îşi continuă însă cariera la trupa din Bucureşti şi se va afla din nou pe teren împotriva echipei CS Şirineasa. Altfel, printre cei care ar putea evolua contra echipei noastre se numără şi tânărul atacant Dennis Man, care a reuşit o „dublă” în runda anterioară, în victoria de la FC Voluntari II (3-1).
CS Şirineasa a avut un start ratat de retur şi a câştigat doar un punct în şapte meciuri (1-1, pe teren propriu, cu Urban Titu), astfel că a ajuns „lanterna roşie” a Seriei a III-a. Echipa vâlceană are doar 16 puncte în cont şi e precedată în ierarhie de Urban Titu (17 puncte), CS Podari (21) şi CS „U” Craiova (24). Trupa din Bănie e prima echipă aflată deasupra liniei retrogradare, aşa că e greu de crezut că Leo Săraru & Co. vor reuşi să-i mai ajungă din urmă pe „studenţi”, handicapul de opt puncte fiind greu de recuperat în cele doar opt runde care au mai rămas de jucat. În aceste condiţii, a devenit tot mai clar că CS Şirineasa nu se mai poate salva pe teren, ci doar graţie unei decizii a FRF, care are în intenţie să mărească numărul de echipe din Liga a III-a în vară, astfel că niciuna dintre participantele actuale nu va mai retrograda.
Dincolo de acest aspect, trupa antrenată de Gabriel Mangalagiu speră însă să-şi mai spele din păcate faţă de suporterii proprii, iar proximul prilej ar fi meciul din Capitală, de unde vâlcenii s-ar putea întoarce măcar cu un punct. Partida FCSB II – CS Şirineasa va avea loc sâmbătă, 22 aprilie, de la ora 17.00, pe Stadionul „Metaloglobus”, din Bucureşti. (N.C.)