Acasă Diverse Compania Diana, parteneră la două competiţii sportive majore desfăşurate în Vâlcea

Compania Diana, parteneră la două competiţii sportive majore desfăşurate în Vâlcea

254
0

Conducerea companiei Diana continuă să acorde o atenţie deosebită sportului vâlcean, pe care îl sprijină cu tot ce se poate. Astfel, la sfârşitul săptămânii trecute, cunoscuta firmă românească de succes, care oferă consumatorilor cele mai bune produse şi preparate din carne, a fost alături de vâlceni la două competiţii majore desfăşurate în Râmnic.
Duminică, 12 mai, mascotele companiei Diana au fost prezente, din nou, ca şi cu alte ocazii, în Sala Traian, la meciul de handbal feminin dintre SCM Rm. Vâlcea şi CSM Slatina, câştigat de formaţia antrenată de Florentin Pera cu scorul de 29-26. Rezultatul a consfinţit câştigarea titlului naţional, în premieră, de către gruparea vâlceană, care a întrerupt hegemonia de patru ani a galonatei CSM Bucureşti.

Tot week-end-ul trecut, compania Diana s-a numărat printre partenerii deja tradiţionalei competiţii de atletism Concursul Naţional Memorialul „Octavian şi Viorica Enescu”, care a ajuns la cea de-a 12-a ediţie. Întrecerea a avut loc, de asemenea, duminică, 12 mai, dar la Stadionul „Municipal”, din Zăvoi, şi a adunat la start peste 250 de atleţi, de la mai mult de 25 de cluburi din întreaga ţară.
„Compania Diana susţine sportul românesc!” – acesta este motto-ul prin care conducerea firmei vâlcene îşi anunţă participarea la evenimentele sportive de anvergură din Vâlcea. (N.C.)