Acasă Volei CNMB, victorie fără probleme în partida cu CSŞ Slatina, ultima din 2018

CNMB, victorie fără probleme în partida cu CSŞ Slatina, ultima din 2018

61
0

Echipa Colegiului Naţional „Mircea cel Bătrân” a încheiat anul 2018 cu o victorie în Campionatul Naţional de volei pentru junioare. La finele săptămânii trecute, mai precis duminică, 16 decembrie, elevele Denisei Stoicănescu s-au impus în deplasare, în faţa echipei CSŞ Slatina, cu scorul de 3-0 (pe seturi: 25-14, 25-12, 25-11), în prima rundă din returul actualului sezon competiţional. Carina Rabacu & Co. au bifat astfel abia cel de-al doilea succes din acest sezon, în şase meciuri disputate. Aşa cum se cunoaşte, CNMB a triumfat şi în partida din tur, cu echipa din judeţul Olt, care a avut loc în Sala Capela, din Rm. Vâlcea, tot cu scorul de 3-0.

Partida de la Slatina a durat doar o oră şi 10 minute

„A fost un meci frumos, pe care l-am controlat de la un capăt la celălalt. Doar în primul set, a existat oarecum un echilibru, iar jocul a fost puţin mai disputat la început. Am avut serviciul în debutul partidei, am condus cu 3-0, dar apoi adversarele au revenit miraculos şi au trecut în avantaj (8-3)! Din acel moment, am pus însă stăpânire pe joc şi nu le-am mai lăsat slătinencelor absolut nicio speranţă de victorie. Meciul a curs fără probleme în favoarea noastră până la final”, a spus Denisa Stoicănescu, referindu-se la partida de la Slatina. Aceasta a mai precizat apoi că duelul din week-end-ul trecut nu a durat decât o oră şi 10 minute, cel mai lung fiind primul set, care s-a întins pe durata a 30 de minute.
Pentru junioarele de la CNMB, meciul de la Slatina a pus punct anului 2018, vâlcencele urmând a disputa următoarea partidă în Campionatul Naţional de volei abia la începutul lui 2019. Potrivit afirmaţiilor antrenoarei Denisa Stoicănescu, pe 20 ianuarie, „Mircea cel Bătrân” va juca în deplasare, în Bănie, cu CNNT Craiova. (N.C.)