Acasă Diverse Campioanele de la handbal, vacanţe de vis în Cancun, Maldive, pe plajele...

Campioanele de la handbal, vacanţe de vis în Cancun, Maldive, pe plajele însorite ale Spaniei

212
0

Handbalistele din lotul formaţiei vâlcene SCM au încheiat un sezon de vis. Au cucerit Supercupa României, dar şi titlul naţional în Liga Florilor, iar din toamnă vor evolua în Liga Campionilor. A fost greu, dar cu siguranţă a meritat fiecare moment mai dificil pe care l-au trăit, fiecare picătură de energie consumată în ultimul an competiţional. După muncă, a venit şi vremea să fie răsplătite! Campioanele se bucură, în această perioadă, de vacanţe de vis. Maria Gavrilă a „zburat” peste Ocean, în America. A ales să-şi petreacă zilele de concediu în Mexic, mai exact în Cancun, pe coasta Peninsulei Yucatan, una dintre cele mai populare destinaţii turistice din lume, pe care orice muritor de rând şi-ar dori să o „bifeze” măcar o dată în viaţă. Plajele cu nisip alb, fin, apele turcoaz ale Mării Caraibelor, ruinele antice, recifurile de corali par desprinse din Paradis.
Nici Natallia Vasileuskaya nu o duce mai rău. Alături de partenerul său de viaţă, Ilya Aliyeu (fost fotbalist în Superliga vâlceană, la Chimia 1973 Rm. Vâlcea), fosta handbalistă a SCM-ului (care din toamnă va juca pentru Gloria Bistriţa) se bucură de soare la malul Oceanului Indian, în Maldive.
Raluca Băcăoanu a ales să-şi petreacă vacanţa alături de un grup de prietene, în Spania, la aproximativ 70 de kilometri distanţă de Barcelona, la malul Mării Mediterane, în Costa Brava, în staţiunea Lloret de Mar.
Golghetera campioanei, Iryna Glibko, revine de fiecare dată cu plăcere acasă, în Ucraina. Imediat după ce a pus echipamentul în dulap, s-a întors pe meleaguri natale, unde se bucură de linişte. Mai are timp şi pentru alte „escapade”, în afara Ucrainei.
În altă ordine de idei, şi portarul SCM-ului, Yuliya Dumanska, e la plajă. Dar nu la mare, nici în afară ţării, ci alături de familia Marta, la Baia Mare, unde, în ultimele zile, s-a desfăşurat finala Campionatului European de Handbal pe plajă. „Municipalele” se vor întoarce la Vâlcea peste aproximativ trei săptămâni. Florin Pera va suna adunarea pe 4 iulie. În prima jumătate a lunii lui Cuptor, campioanele vor urca la munte, mai exact la Cheile Grădiştei, unde le aşteaptă un stagiu de pregătire intens. (S.S.)