Acasă Volei Cadeţii de la CNMB speră să spargă gheaţa şi să obţină primul...

Cadeţii de la CNMB speră să spargă gheaţa şi să obţină primul succes din acest sezon

24
0
  • duminică, 24 februarie, de la ora 12.00, formaţia antrenată de Marius Mărgărit va înfrunta, în Sala Capela, echipa CSŞ ProVolei Arad

La finele acestei săptămâni, echipa de cadeţi de la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân” va disputa ultimul meci din actualul sezon al Campionatului Naţional de volei. Duminică, 24 februarie, de la ora 12.00, tinerii sportivi vâlceni vor înfrunta, pe teren propriu, în Sala Capela, formaţia CSŞ ProVolei Arad. Adversarii sunt favoriţi la victorie, atât prin prisma faptului că şi-au trecut deja în cont patru succese până în prezent, iar în plus au câştigat şi meciul tur, la mare luptă, totuşi, cu scorul de 3-1 (pe seturi: 25-15, 22-25, 25-15, 25-22). Cu toate acestea, Marius Mărgărit speră că elevii săi vor reuşi să le ofere o replică extrem de dârză arădenilor, pentru a se bucura la final de prima victorie.
„Sperăm să spargem gheaţa şi să obţinem primul succes, chiar în ultima etapă din sezonul regulat. E cam puţin, dar asta e situaţia în prezent la CNMB! E adevărat că vâlcenii erau obişnuiţi să fim mereu pe locurile 1-2, dar acum nu mai avem forţa de altădată şi suntem jos în clasament. Poate vom progresa pe viitor”, a afirmat Marius Mărgărit.
Char dacă nu au câştigat niciun meci în cele nouă etape scurse din acest sezon, CNMB are totuşi opt puncte în cont. Iar asta doar graţie faptului că antrenorul Marius Mărgărit s-a bazat, în opt jocuri, pe serviciile a cel puţin doi jucători cu talie pe teren. Iar conform regulamentului de desfăşurare a competiţiei, pentru fiecare partidă a primit câte un punct bonus din partea Federaţiei. Aşa cum se cunoaşte, „Mircea cel Bătrân” are trei jucători înalţi în lot: Liviu Şerbănescu – 1,97 metri, Antonio Bucura – 1,91 şi Alexandru Zamfir – 1,90. (N.C.)