Acasă Politica Buican: Gutău face jocurile PSD-ului şi încearcă să saboteze vizita de vineri,...

Buican: Gutău face jocurile PSD-ului şi încearcă să saboteze vizita de vineri, la Vâlcea, a preşedintelui Iohannis

821
0

Deputatul Cristian Buican a reamintit astăzi că, vineri, pe 8 noiembrie, preşedintele Klaus Iohannis va vizita judeţul nostru şi doreşte să se întâlnească cu cât mai mulţi vâlceni. În aceste condiţii, liberalii au încercat să închirieze cea mai potrivită locaţie – Sala Sporturilor „Traian”, numai că răspunsul primit de la primărie a fost unul negativ. „Din păcate, cererea formulată către Sport Club Municipal Râmnicu Vâlcea, pentru închirierea Sălii Sporturilor, a fost respinsă de către conducerea acestui club, cu toate că am acceptat toate condiţiile impuse de reprezentanţii acestuia ( montare şi demontare mochetă, închirierea unei săli pentru antrenamentul echipei de handbal şi pretenţii financiare exagerate). Dezavuez acest comportament inadecvat al reprezentanţilor clubului, dar mai ales al conducerii Primăriei Râmnicului, fără ştirea căreia nu se mişcă nimic!
Cred că înclinaţiile de stânga ale lui Mircea Gutău, din ultimii 4 ani, decizia sa de a susţine PSD şi pe doamna Dăncilă nu trebuie să aducă atingere bunei desfăşurări a campaniei candidatului Klaus Iohannis. Regret că atitudinea de „stăpân pe moşie” (moşia râmnicenilor) aduce atingere imaginii noastre. Sper ca astfel de practici să nu se repete, iar dacă acest lucru se întâmplă, vâlcenii să-i sancţioneze pe cei vinovaţi”, a transmis Cristian Buican, preşedintele PNL Vâlcea.

Liderul liberal a menționat că, după cele întâmplate, vâlcenii se pot întâlni cu Klaus Iohannis, vineri, de la ora 16.00, la Casa Sindicatelor, din Rm. Vâlcea.