Acasă Liga Nationala „Bătaie” pentru bilete la meciul dintre SCM Rm. Vâlcea şi CSM Bucureşti

„Bătaie” pentru bilete la meciul dintre SCM Rm. Vâlcea şi CSM Bucureşti

1813
0

Au mai rămas doar două zile până la cel mai important meci din Liga Naţională de handbal feminin, din acest sezon, SCM Rm. Vâlcea – CSM Bucureşti. Luni, 11 martie, la ora 14.00,  aşa cum a anunţat, conducerea clubului vâlcean a pus în vânzare biletele pentru jocul de miercuri, 13 martie, care poate decide titlul naţional. Câteva sute de oameni au luat cu asalt casa de bilete de la Sala Sporturilor „Traian”. Pentru a fi siguri că prind un tichet de acces în sală, suporterii s-au aşezat la rând încă de la 7 dimineaţa. Au stat şi 7 ore în parcarea de la Polivalentă şi au aşteptat să se deschidă casa. Primul beneficiar al unor bilete de acces în sală a spus că iubeşte handbalul nemăsurat şi ar face orice pentru a fi în Polivalentă la un astfel de meci. „M-am despărţit de nevastă, dar la handbal nu pot să renunţ! Am fost la toate meciurile şi nu puteam să pierd un asemenea joc. Din toamnă nu mai procedez ca până acum, să stau să intru pe bilet. Îmi fac abonament”, a spus norocosul susţinător al grupării „municipale”.

Cum era de aşteptat, nu toată lumea a fost mulţumită. Biletele s-au epuizat rapid, iar mulţi dintre cei aflaţi la rând s-au plâns că organizatorii au pus prea puţine în vânzare şi că anumite persoane ar fi achiziţionat mai mult de patru tichete, cât era permis. „S-au dat 600 de bilete. Vânzătoarele ne-au arătat cotoarele. Ne-au spus că restul sunt abonamente, bilete pentru galerie, pentru handbaliste, pentru echipa oaspete, oficialităţi. Dacă se respecta regula de a nu da unei singure persoane mai mult de patru bilete dintre cele puse în vânzare, cred că ajungeau la mai mulţi. Eu am avut mai puţin de 100 de persoane înaintea mea şi nu mi-a mai venit rândul”, s-a plâns un fan al SCM-ului. „Ruşine! Aţi dat biletele la femeile de serviciu , care le-au dat mai departe. Să vă susţină ele, plus invitaţii de partid!”, a fost şi mai categorică o altă persoană care a rămas pe dinafară.

Capacitatea Sălii Sporturilor este de 2200 de locuri. SCM este obligată să ofere bilete şi echipei oaspete (dacă aceasta solicită), până la 10 % din capacitate. La CSM Bucureşti vor merge, aşadar, aproximativ 200 de bilete. Alte 200 de bilete vor fi oferite galeriei grupării vâlcene. Mai sunt câteva sute de abonamente, un „sector” e dedicat presei, însă există şi anumite „obligaţii” faţă de sponsori şi oficialităţi.

Preţul unui bilet a fost de 10 lei, la fel ca la orice joc obişnuit, din campionat. (S.S.)