Acasă Diverse Astăzi, de la ora 18.30, Cristina Neagu & Co. înfruntă Cehia, în...

Astăzi, de la ora 18.30, Cristina Neagu & Co. înfruntă Cehia, în optimile Mondialului din Germania. HAI ROMÂNIA!

359
0

După ce a terminat pe locul 1 în Grupa A, la Campionatul Mondial care se desfăşoară în această perioadă în Germania, echipa naţională de handbal feminin a României are parte de o misiune relativ uşoară în optimile de finală ale competiţiei. Astfel, astăzi, de la ora 18.30, tricolorele pregătite de spaniolul Ambros Martin vor înfrunta Cehia (formaţie care a ocupat poziţia a patra în Grupa B), un adversar mai mult decât accesibil în drumul spre o nouă medalie la acest turneu final.

Dacă vor trece de faza optimilor, Cristina Neagu, Mădălina Zamfirescu & Co. vor juca mai departe, în sferturi, cu învingătoarea meciului dintre Japonia şi Olanda, care are loc tot astăzi, dar de la ora 21.30. În cazul unei victorii cu Cehia, următoarea partidă a româncelor la Mondialul din Germania se va disputa miercuri, 13 decembrie, de la ora 18.30.

Toate meciurile pe care tricolorele le joacă la turneul final din Germania pot fi urmărite LIVE de iubitorii handbalului din România doar pe Telekom Sport 1, aceasta fiind singura televiziune din ţara noastră care transmite Campionatul Mondial. (N.C.)