Acasă Politica Armand Cupăreanu, primarul de la Diculeşti, în luptă cu Buican pentru şefia...

Armand Cupăreanu, primarul de la Diculeşti, în luptă cu Buican pentru şefia PNL Vâlcea

4054
0

Nemulţumit de nepăsarea liderilor judeţeni faţă de primarii şi comunităţile locale din teritoriu, Armand Cupăreanu, primarul de la Diculeşti, a anunţat că va intra în competiţia pentru funcţia de preşedinte al PNL Vâlcea.

Potrivit apropiaţilor alesului local, de coordonarea activităţii PNL în zona Diculeşti, răspunde consilierul judeţean Cecilia Văduva, însă liberalii din sudul judeţului nu o cunosc pentru că nu i-a onorat cu prezenţa niciodată. „Se pare că problemele comunităţilor din zona Bălceşti nu preocupă pe nimeni şi-atunci este necesar să căutăm o cale să avem un reprezentant la nivelul judeţului, un om care să se bată pentru primari, pentru vâlceni, o persoană care cunoaşte greutăţile cu care ne confruntăm zi de zi. Iar primarul Armand Cupăreanu este unul dintre oamenii care ne pot reprezenta cu cinste. Ca şi deputatul Cristian Buican, Armand Cupăreanu este profesor. În plus, este tânăr, are energie, este bine intenţionat şi vrea să schimbe lucrurile în bine”, au transmis mai mulţi lideri din sudul Vâlcii, care, se pare, vorbesc aceeaşi limbă ca şi alţi colegi de-ai lor din judeţ. Contactat telefonic, primarul Armand Cupăreanu ne-a confirmat această informaţie.

Alegerile pentru funcţia de preşedinte al PNL Vâlcea vor avea loc pe data de 22 aprilie, iar oficial termenul limită de depunere a candidaturilor a fost luni, 17 aprilie. Este posibil însă ca, de dragul competiţiei, să fie acceptată şi provocarea lansată de primarul Armand Cupăreanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here