Acasă Liga Nationala Alexandra Badea va îmbrăca tricoul alb-vişiniu

Alexandra Badea va îmbrăca tricoul alb-vişiniu

83
0

SCM Rm. Vâlcea s-a despărţit, în această pauză competiţională, de cinci jucătoare. Este vorba despre Yuliya Dumanska (handbalistă care a fost prezentată la formaţia croată Podravka Koprivnica), Samara da Silva (care va juca pentru Krim Ljubljana), Mădălina Zamfirescu (va evolua pentru Dunărea Brăila), Raluca Băcăoanu şi Alexandra Badea (22 de ani). Aceasta din urmă a ajuns la Rapid Bucureşti.

”Un nou transfer pentru Rapid! O tânără în care avem mare încredere şi căreia îi mulţumim că, dintre toate ofertele avute, a ales să vină la echipa noastră. Anul trecut a câştigat la Râmnicu Vâlcea campionatul şi Supercupa României. Vine cu gândul ca pe viitor să câştige cât mai multe trofee în culorile alb-vişinii. Bine ai venit Alexandra, mult succes!”, a fost mesajul postat de oficialii clubului Rapid, zilele trecute, pe pagina de pe o reţea de socializare.
”Rapid a fost clubul care a venit cu cea mai serioasă propunere şi am ţinut cont în alegerea făcută atât de faptul că aici se doreşte un proiect, ce ţinteşte sus, cât şi de atmosfera pe care o creeaza suporterii în jurul echipei. Mă simt bine din punct de vedere fizic, mi-e dor de antrenamente, de handbal, de miza meciurilor şi aştept cu nerăbdare să îmbrac tricoul vişiniu”, a transmis şi fosta extremă dreapta a SCM-ului, potrivit firmei care o impresariază, RHF Sports&Management, reprezentată de o altă fostă handbalistă a Vâlcii, dar de la Oltchim, Ramona Farcău. Noua echipă a Alexandrei Badea, Rapid Bucureşti, formaţie antrenată de Carmen Amariei, va avea ca obiectiv, în viitorul sezon, clasarea pe unul dinte primele trei opt locuri în Liga Florilor. (S.S.)