Acasă Liga III Adi Popa (Flacăra Horezu): „Vrem ca şi în retur să avem evoluţii...

Adi Popa (Flacăra Horezu): „Vrem ca şi în retur să avem evoluţii bune şi să-i mulţumim pe suporterii fideli”

364
0

* nou-promovată în Liga a III-a, echipa din Treapt a terminat turul pe locul 2 în Seria a III-a

La finele lunii trecute, mai precis vineri, 30 noiembrie, au avut loc meciurile din cadrul ultimei etape a turului Ligii a III-a. Ca niciodată, în Seria a III-a, echipele de pe primele patru poziţii ale clasamentului au jucat în deplasare în această rundă. Din păcate, dintre formaţiile care se aflau în partea superioară a ierarhiei, doar Flacăra Horezu nu a reuşit să se impună în acel week-end. „Olarii” au scos doar o remiză (1-1), în Bănie, cu CS „U” Craiova 2, dar şi-au păstrat locul secund în clasament. Adi Popa, Florin Matache & Co. ar fi putut termina 2018 în frunte, dacă s-ar fi impus în ultima rundă, dar numai cu o condiţie. Aceea ca gruparea antrenată de Erik Lincar, Turris-Oltul Tr. Măgurele, să nu câştige meciul pe care l-a jucat la Răşinari, cu Hermannstadt 2. Lucrurile au stat exact invers, Horezu a remizat, iar teleormănenii s-au impus (2-0), astfel că echipa din Treapt a încheiat anul pe locul 2.
Chiar dacă Flacăra Horezu se află în plutonul fruntaş al ierarhiei, antrenorul-jucător din Treapt, Adi Popa, spune că obiectivul nu este acela de a promova. Acesta a subliniat, în continuare, că, în Seria a III-a, nu se poate da încă un verdict în ceea ce priveşte echipa care va ocupa locul 1 la final. „Aşa cum am mai afirmat, seria e echilibrată, campionatul e foarte lung, mai sunt multe etape de disputat şi se poate întâmpla orice până la final. Ne dorim doar ca şi în retur să avem aceleaşi evoluţii bune ca şi în tur şi să-i mulţumim pe suporterii noştri fideli”, a precizat Adi Popa.
Aşa cum se cunoaşte, Flacăra Horezu se află abia la primul sezon în Liga a III-a, după promovarea istorică pe care a obţinut-o în vară, iar rezultatele pozitive din tur sunt cu adevărat excepţionale. (N.C.)