Acasă Liga III Adi Popa: „Aveam mare nevoie de un succes sâmbăta trecută! A fost...

Adi Popa: „Aveam mare nevoie de un succes sâmbăta trecută! A fost ca o descătuşare!”

82
0

Până la urmă, ziua de 13 (aprilie) le-a purtat noroc fotbaliştilor de la Flacăra Horezu, care s-au impus fără drept de apel în faţa echipei FC Voluntari 2. După acest succes, trupa din Treapt se menţine pe locul 2 în Seria a III-a, cu 45 de puncte în cont, ocupanta poziţiei a patra, FC „U” Craiova, având cu unul mai puţin. „Aveam mare nevoie de această victorie! Toţi băieţii au muncit foarte mult şi au avut realizări în acest duel, atât cei care au evoluat din minutul 1, cât şi cei care au intrat ulterior, pe parcursul jocului. Toţi au pus umărul – cum se spune! – mai ales că meciul a fost dificil, dovada fiind şi aceea că am marcat abia după pauză. Ne-am creat situaţii bune la buturile adverse şi în prima repriză, dar mingea parcă n-a vrut să intre în poartă”, a declarat Adi Popa, antrenorul-jucător al echipei din Treapt, după meciul de sâmbăta trecută.
„Altfel însă, cest scor de 3-0 a reprezentat nu doar o simplă victorie, ci şi o descătuşare, practic, după acel eşec cu 0-4 în faţa echipei FC „U” Craiova. Ne bucură că am reuşit să trecem repede peste acea înfrângere grea. Ne-am mobilizat cu toţii, am avut determinare, am reuşit să facem un joc bun şi să câştigăm”, a adăugat Adi Popa.

„Ne-a bucurat susţinerea de care am avut parte şi de această dată din partea suporterilor!”

În încheiere, coordonatorul staff-ului tehnic de la Flacăra Horezu a ţinut să le adreseze şi câteva cuvinte de mulţumire suporterilor din Treapt, care au ţinut să fie prezenţi la meciul cu FC Voluntari 2, în ciuda vremii urâte (ploaie), dar şi a eşecului din partida precedentă: 0-4, la Drobeta Tr. Severin, cu FC „U” Craiova. „Ne-a bucurat susţinerea de care am avut parte şi de această dată din partea suporterilor! Iar asta la patru zile după ce am pierdut cu Craiova. Oamenii au venit, din nou, într-un număr mare la stadion şi ne-au încurajat, deşi şi vremea era cam nefavorabilă (a plouat şi a fost frig). Le mulţumim tuturor celor care au fost iarăşi alături de noi şi ne dorim să ne susţină şi la meciurile viitoare”, a conchis Adi Popa. (N.C.)