Acasă Liga Nationala 600 de bilete, disponibile pentru derby-ul Ligii Florilor, dintre SCM Rm. Vâlcea...

600 de bilete, disponibile pentru derby-ul Ligii Florilor, dintre SCM Rm. Vâlcea şi CSM Bucureşti

562
0

După cum se cunoaşte, sâmbătă, 21 septembrie, campioana României la handbal feminin, SCM Rm. Vâlcea, va primi vizita vicecampioanei en-titre, CSM Bucureşti, într-un meci ce va conta pentru etapa a V-a a Ligii Florilor şi care are o însemnătate mare în lupta pentru titlul naţional. Ca şi la precedentele dueluri între cele două forţe din handbalul românesc, interesul pentru derby-ul dintre Vâlcea şi Bucureşti este unul imens. Se va juca, în mod sigur, cu casa închisă. Mulţi dintre cei care-şi doresc să urmărească partida de foc din Polivalentă vor rămâne pe dinafară.

Siguri de accesul în sală sunt doar posesorii de abonamente. La începutul sezonului au fost puse în vânzare aproape 750 de abonamente. Încă mai sunt disponibile 100 dintre ele. Cei interesaţi îşi pot procura abonamente de la Stadionul Municipal din Zăvoi. Conducerea SCM a anunţat şi câte bilete vor fi disponibile pentru jocul de sâmbătă şi când se vor pune în vânzare.

„Biletele pentru jocul din etapa a V-a a Ligii Florilor, SCM Rm. Vâlcea – CSM Bucureşti, programat sâmbătă, 21 septembrie (ora 15.30) se vor pune în vânzare începând de joi, 19 septembrie, ora 14.00, la casele de bilete de la Sala Sporturilor Traian. Menţionăm că vor fi puse la vânzare aproximativ 600 de bilete, preţul unui tichet fiind de 15 lei. O persoană poate achiziţiona maxim 4 bilete!

De asemenea, vă informăm că mai sunt la vânzare aproximativ 100 de abonamente, care pot fi achiziţionate de la Stadionul Municipal din Zăvoi”, au transmis oficialii clubului municipal. (S.S.)