Acasă Diverse 3 motive pentru a alege dulapuri metalice de calitate pentru compania ta

3 motive pentru a alege dulapuri metalice de calitate pentru compania ta

133
0

Organizarea eficienta si pastrarea tuturor documentelor si obiectelor pe care angajatii le folosesc zilnic reprezinta doua principii extrem de importante in orice firma sau companie. Acestea pot fi respectate cu usurinta daca alegi sa amenajezi spatiul de lucru cu dulapuri metalice de calitate si functionale, care sa isi dovedeasca utilitatea prin intermediul caracteristicilor de care dispun. Iata ce motive ai pentru a le alege!

Mentin obiectele in ordine si siguranta
Utilitatea unor dulapuri metalice adecvate spatiului de lucru consta tocmai in rolul lor de pastrare in ordine a obiectelor din cadrul companiei. Aceste piese de mobilier pot fi compartimentate si dotate cu sisteme de inchidere moderne, care sa permita securizarea integrala. In interiorul lor pot fi depozitate bibliorafturi cu documente asezate pe diverse categorii, care faciliteaza accesul.

Semnifica o investitie de durata
Pe langa functionalitatea lor incontestabila, achizitionarea unor dulapuri metalice va reprezenta in sine o investitie de durata pe care cu siguranta nu o vei regreta. De-a lungul timpului, vei observa ca aceste piese de mobilier de birou prezinta o rezistenta indelungata datorita materialului din care sunt confectionate, mai precis tabla din otel profilata si durabila, care este tratata cu substante ce impiedica actiunea agentilor corozivi.

Dulapuri metalice birou – Interlink

Se integreaza in orice decor
Dat fiind faptul ca exista o gama variata de dulapuri metalice, nu se poate sa nu gasesti modelul potrivit afacerii tale. Fie ca alegi modelul clasic, de culoare gri, fie ca alegi un model colorat sau cu usi culisante de sticla securizata, care confera un aer modern incaperii, aceste dulapuri metalice iti vor satisface nevoile in totalitate. Recomandat este sa le achizitionezi in stare perfect asamblata, de la un furnizor avizat, astfel incat sa eviti deteriorarea pieselor in conditiile in care asamblarea poate fi un procedeu mai complicat.

Cel mai bun magazin online de birotica si papetarie de unde poti achizitiona dulapuri metalice eficiente este OfficeClass.ro, iar daca te intrebi de ce, este suficient sa arunci o simpla privire la oferta variata de modele. Iata cateva dintre acestea si specificatiile lor:

Dulap metalic cu seif
– destinat utilizarii comerciale si industriale
– prevazut cu 2 casete interioare cu cheie
– fabricat din tabla sudata cu o grosime de 0,7 mm
– vopsea ignifuga
– usi ranforsate cu amortizoare pentru zgomot
– inchidere cu cheie
– dimensiune: 920x420x1945 mm

Dulap metalic cu usi tip tambur si 4 rafturi
– constructie metalica din structura usoara
– usile tip tambur/pliante se trag cu usurinta
– prevazut cu incuietoare cu 2 chei
– 45 kg capacitate de incarcare pe raft
– 4 rafturi cu posibilitate de prindere a dosarelor suspendabile
– livrare in stare asamblata
– tabla de otel de calitatea I cu o grosime de 0,8 mm si material plastic
– vopsea acrilica cu rezistenta la coroziune
– dimensiune: 200x120x45 mm

Dulap metalic de perete pentru valori compartimentat

– tabla de otel de calitatea I
– incuietoare de siguranta cu 2 chei
– muchii rotunjite pentru siguranta anti-accidentare
– rafturi fara borduri
– dimensiune: 720x1000x200 mm