SPORT

Superliga

ANUNTURI

Prima Pagina

REDACTIA

Director:
Eduard DULĂCIOIU
(0741-312.104)
Redactor-şef:
Nicolae CIUCESCU
(0744-215.457)
Redactori:
Simona SIMA
(0741-202.825)
Lucian CORNECI
(0751-647.136)
Victor DOBRIŢOIU
Diana DIRINEA
Vlad Valimareanu
Colaboratori:
Marian Ioja;
Laurenţiu Sima;
Daniel Rohatinovici;
Emil Preda;
Dănuţ Omeag
Membri fondatori:
Dumitru LOVIN
Florin Remus MĂNOIU
Eduard DULĂCIOIU
Romulus DUMITRU

ABONAMENTE

Preturi Abonamente:
120 RON / an
60 RON / 6 luni
Pentru abonamente, va puteti adresa reprezentantului CN Posta Romana care livreaza corespondenta la adresa la care doriti sa primiti ziarul nostru sau intrand in contact cu unul dintre angajatii publicatiei noastre.

ATENTIE

Responsabilitatea juridica pentru continutul comentariilor pe care le postati pe acest site va revine in totalitate. Colajele si fotografiile trucate, marcate cu "T", precum si textele care le insotesc, vor fi considerate pamflete.

H&M va deschide magazin la Rm. Vâlcea

11.10.2013 • DiverseComments Off

Din 2011, când a intrat în România, şi până în prezent, gigantul suedez H&M a deschis 26 de magazine. După ce a cucerit cele mai importante mall-uri din ţară, retailerul începe să se orienteze şi asupra centrelor Winmarkt. Şi-a deschis deja un magazin la Buzău, iar pe lista sa, pentru începutul anului viitor, se află oraşele Galaţi, Râmnicu Vâlcea şi Piatra Neamţ – a anunţat proprietarul reţelei, grupul italian Immobiliare Grande Distribuzione (IGD). Potrivit unor informaţii neconfirmate încă oficial, centrul Winmarkt Rm. Vâlcea a predat deja un spaţiu pentru viitorul magazin H&M, iar de câteva săptămâni se lucrează intens la amenajările interioare. Ca şi la AFI Palace, magazinul va avea două etaje, lift interior şi va fi împărţit în 3 sectoare: Femei (parter), Bărbaţi şi Copii (etajul I).

Comments are closed.

 POLITICA

Arena pe Facebook

Publicitate

Parteneri