SPORT

Superliga

ANUNTURI

Prima Pagina

REDACTIA

Director:
Eduard DULĂCIOIU
(0741-312.104)
Redactor-şef:
Nicolae CIUCESCU
(0744-215.457)
Redactori:
Simona SIMA
(0741-202.825)
Lucian CORNECI
(0751-647.136)
Victor DOBRIŢOIU
Diana DIRINEA
Vlad Valimareanu
Colaboratori:
Marian Ioja;
Laurenţiu Sima;
Daniel Rohatinovici;
Emil Preda;
Dănuţ Omeag
Membri fondatori:
Dumitru LOVIN
Florin Remus MĂNOIU
Eduard DULĂCIOIU
Romulus DUMITRU

ABONAMENTE

Preturi Abonamente:
120 RON / an
60 RON / 6 luni
Pentru abonamente, va puteti adresa reprezentantului CN Posta Romana care livreaza corespondenta la adresa la care doriti sa primiti ziarul nostru sau intrand in contact cu unul dintre angajatii publicatiei noastre.

ATENTIE

Responsabilitatea juridica pentru continutul comentariilor pe care le postati pe acest site va revine in totalitate. Colajele si fotografiile trucate, marcate cu "T", precum si textele care le insotesc, vor fi considerate pamflete.

Cu HCM Baia Mare, Adriana Nechita şi Paula Ungureanu pot răzbuna eşecul suferit de Oltchim în faţa campioanei Ungariei

02.07.2013 • DiverseComments Off

Ungureanu Paula* dacă trece de preliminarii, vicecampioana României va întâlni în grupele iniţiale ale Champions League tocmai câştigătoarea en-titre a competiţiei europene, pe ETO Audi Gyor, grupare pentru care va evolua şi cea mai bună marcatoare a Oltchim-ului din sezonul trecut, din campionat şi Liga Campionilor, Katarina Bulatovic

Sorţii nu au fost tocmai blânzi cu vicecampioana României. Pe lângă faptul că aceasta face parte dintr-o grupă de calificare dificilă, în care se va lupta pentru supremaţie cu o echipă de tradiţie din handbalul european, Viborg, din Danemarca, în cazul în care va reuşi minunea şi se va califica mai departe, în grupele iniţiale va da tocmai peste campioana Europei, Audi ETO Gyor. Astfel, însă, Adriana Nechita şi Paula Ungureanu pot avea şansa ca împreună cu noua lor echipă, HCM Baia Mare, să răzbune eşecul suferit în sezonul trecut al Ligii Campionilor, în faţa formaţiei ungare, care a făcut ca Oltchim să nu-şi îndeplinească obiectivul, acela de a juca finala şi de a o câştiga, lucru care ar fi putut asigura continuitatea la Vâlcea şi nu ar fi condus către desfiinţare. Gyor face parte din grupa A preliminară, în care se mai regăsesc Thuringer HC (Germania) şi Hypo Viena (campioana Austriei). Meciurile din grupele iniţiale ale Champions League se desfăşoară între 5 octombrie şi 17 noiembrie. În cazul în care va accede în grupa iniţială A, HCM Baia Mare va juca împotriva campioanei Europei meciul de pe teren propriu, din România, pe 12 sau 13 octombrie. (S.S.)

Etichete: , , ,

Comments are closed.

 POLITICA

Arena pe Facebook

Publicitate

Parteneri