SPORT

Superliga

ANUNTURI

Prima Pagina

REDACTIA

Director:
Eduard DULĂCIOIU
(0741-312.104)
Redactor-şef:
Nicolae CIUCESCU
(0744-215.457)
Redactori:
Simona SIMA
(0741-202.825)
Lucian CORNECI
(0751-647.136)
Victor DOBRIŢOIU
Diana DIRINEA
Vlad Valimareanu
Colaboratori:
Marian Ioja;
Laurenţiu Sima;
Daniel Rohatinovici;
Emil Preda;
Dănuţ Omeag
Membri fondatori:
Dumitru LOVIN
Florin Remus MĂNOIU
Eduard DULĂCIOIU
Romulus DUMITRU

ABONAMENTE

Preturi Abonamente:
120 RON / an
60 RON / 6 luni
Pentru abonamente, va puteti adresa reprezentantului CN Posta Romana care livreaza corespondenta la adresa la care doriti sa primiti ziarul nostru sau intrand in contact cu unul dintre angajatii publicatiei noastre.

ATENTIE

Responsabilitatea juridica pentru continutul comentariilor pe care le postati pe acest site va revine in totalitate. Colajele si fotografiile trucate, marcate cu "T", precum si textele care le insotesc, vor fi considerate pamflete.

AKTA va organiza la Horezu Festivalul „Fii mândru de localitatea ta!”

11.06.2013 • DiverseComments Off

Fartat Ilie-HorezuSăptămâna trecută, primarul din Horezu, Ilie Fârtat, s-a întâlnit cu un reprezentat zonal al firmei AKTA, care şi-a exprimat interesul de a organiza, pe 30 iunie, Festivalul de muzică populară şi meşteşuguri tradiţionale „Fii mândru de localitatea ta!”. Potrivit alesului liberal, compania de internet şi cablu TV s-a angajat să suporte în întregime cheltuielile de organizare, în timp ce Primăria Horezu va pune la dispoziţie amplasamentul pentru desfăşurarea evenimentului. De precizat este şi faptul că festivalul folcloric, care va avea cap de afiş Ansamblul „Doina Gorjului”, va fi dotat şi cu premii consistente. „Este a treia ediţie a Festivalului «Fii mândru de localitatea ta», organizat de AKTA. Primele două s-au desfăşurat la Bran şi Galaţi. Cu acest prilej, va avea loc şi o expoziţie amplă a meşteşugurilor populare româneşti din toate zonele importante ale ţării. E normal să fim interesaţi de un eveniment de asemenea amploare, care implică mediatizarea oraşului Horezu în toată ţară. În plus, vom fi vizitaţi de mii de turişti, care vor contribui la dezvoltarea economiei oraşului”, a declarat liberalul Ilie Fârtat. (L.C.)

Etichete: , , ,

Comments are closed.

 POLITICA

Arena pe Facebook

Publicitate

Parteneri