SPORT

Superliga

ANUNTURI

Prima Pagina

REDACTIA

Director:
Eduard DULĂCIOIU
(0741-312.104)
Redactor-şef:
Nicolae CIUCESCU
(0744-215.457)
Redactori:
Simona SIMA
(0741-202.825)
Lucian CORNECI
(0751-647.136)
Victor DOBRIŢOIU
Diana DIRINEA
Vlad Valimareanu
Colaboratori:
Marian Ioja;
Laurenţiu Sima;
Daniel Rohatinovici;
Emil Preda;
Dănuţ Omeag
Membri fondatori:
Dumitru LOVIN
Florin Remus MĂNOIU
Eduard DULĂCIOIU
Romulus DUMITRU

ABONAMENTE

Preturi Abonamente:
120 RON / an
60 RON / 6 luni
Pentru abonamente, va puteti adresa reprezentantului CN Posta Romana care livreaza corespondenta la adresa la care doriti sa primiti ziarul nostru sau intrand in contact cu unul dintre angajatii publicatiei noastre.

ATENTIE

Responsabilitatea juridica pentru continutul comentariilor pe care le postati pe acest site va revine in totalitate. Colajele si fotografiile trucate, marcate cu "T", precum si textele care le insotesc, vor fi considerate pamflete.

Miercuri, Ion Năfliu, primarul din Galicea, împlineşte 60 de ani

12.03.2013 • DiverseComments Off

Udrea_Nafliu_Galicea22Primarul din Galicea, Ion Năfliu, va împlini miercuri, 13 martie, vârsta de 60 de ani. Cu această ocazie, alesul PNL le va pregăti colegilor din aparatul administrativ o petrecere pe cinste, care va avea loc la Restaurantul „Hai la noi!”, din localitate. Ion Năfliu ocupă funcţia de primar din 2004, reuşind, alături de viceprimarul Florea Udrea şi consilierii locali, să creeze un nivel de viaţă ridicat locuitorilor din Galicea. „De ziua sa de naştere, primarul va primi din partea angajaţilor un cadou surpriză. Îi dorim să fie sănătos şi să aibă în continuare putere de muncă, pentru că, în fond, acesta e lucrul cel mai important. Dânsul este foarte respectat de comunitatea locală, datorită investiţiilor extrem de importante pe care le-a realizat în sport, învăţământ, infrastructura drumurilor, alimentarea cu apă, dar nu numai. Tocmai de aceea, îi dorim un sincer şi călduros «La Mulţi Ani» şi să-şi împlinească toate visele în plan profesional, dar şi personal”, a spus viceprimarul Florea Udrea. În altă ordine de idei, liberalul a mai anunţat că, săptămâna aceasta, va demara şi acţiunea de distribuire gratuită a câte unui pom fructifer către fiecare familie din Galicea. În total, vor fi oferiţi peste 1700 de pruni, meri, peri sau caişi. „Ca o altă noutate, în primăvară, vom începe lucrările de însămânţare a terenului de fotbal. De aceea, echipa Topologul va disputa meciurile din returul acestui sezon de Liga a IV-a la Băbeni. De asemenea, vom începe şi curăţenia de vară, urmând să igienizăm islazurile şi drumurile. În faţa sediului noii primării vom planta câteva sute de flori şi vom pune gazon natural. Ca şi în alţi ani, ne dorim ca localitatea noastră să fie un exemplu din punct de vedere al curăţeniei”, a mai declarat Florea Udrea. (L.C.)

Comments are closed.

 POLITICA

Arena pe Facebook

Publicitate

Parteneri