SPORT

Superliga

ANUNTURI

Prima Pagina

REDACTIA

Director:
Eduard DULĂCIOIU
(0741-312.104)
Redactor-şef:
Nicolae CIUCESCU
(0744-215.457)
Redactori:
Simona SIMA
(0741-202.825)
Lucian CORNECI
(0751-647.136)
Victor DOBRIŢOIU
Diana DIRINEA
Vlad Valimareanu
Colaboratori:
Marian Ioja;
Laurenţiu Sima;
Daniel Rohatinovici;
Emil Preda;
Dănuţ Omeag
Membri fondatori:
Dumitru LOVIN
Florin Remus MĂNOIU
Eduard DULĂCIOIU
Romulus DUMITRU

ABONAMENTE

Preturi Abonamente:
120 RON / an
60 RON / 6 luni
Pentru abonamente, va puteti adresa reprezentantului CN Posta Romana care livreaza corespondenta la adresa la care doriti sa primiti ziarul nostru sau intrand in contact cu unul dintre angajatii publicatiei noastre.

ATENTIE

Responsabilitatea juridica pentru continutul comentariilor pe care le postati pe acest site va revine in totalitate. Colajele si fotografiile trucate, marcate cu "T", precum si textele care le insotesc, vor fi considerate pamflete.

Damila Măciuca negociază mutarea în alt judeţ. Din păcate, Vâlcea ar putea pierde o viitoare echipă de Liga I

18.01.2013 • Liga IIComments Off

1buna.indd• Primăria Râmnicului şi CJ Vâlcea trebuie să se implice mai mult!

Miercuri, 16 ianuarie, la ora prânzului, conducerea tehnico-administrativă a echipei Damila Măciuca a organizat, la sediul central al companiei comerciale, situat la Râureni, o conferinţă de presă cu prilejul primului antrenament al „alb-verzilor”. Prezent la întrunirea cu reprezentanţii mass-media, managerul Dan Niţu a anunţat, printre altele, că echipa sa nu a renunţat la gândul de a promova chiar la finele acestui sezon. Senatorul de pe colegiul de nord al judeţului a precizat însă că visul de a ajunge în Liga I nu va depinde în totalitate de jocul lor din retur, pentru că, în acest sezon, este destul de greu să mai obţină locul 2. Aşadar, singura variantă rămâne promovarea de pe locul 3, în cazul în care una dintre primele două clasate nu va obţine licenţa la FRF, din cauza datoriilor către jucători, cluburi sau la bugetul de stat.

Dan Niţu: „Purtăm discuţii pentru închirierea unui stadion. Ne interesează un oraş din Oltenia”

„În acest moment, suntem la două puncte de locul 3 şi la 8 puncte de locul 2, ultimul care, conform regulamentului, permite accesul în Liga I. Chiar şi în aceste condiţii, noi ne vom pregăti dosarul în vederea obţinerii licenţei pentru Liga I. După cum ştiţi, pentru a putea juca în Liga I, echipele trebuie să aibă un stadion cu nocturnă şi încălzire la terenul de joc. Vâlcea nu are un stadion care să îndeplinească aceste condiţii, astfel că va trebui să încheiem contracte cu alte localităţi”, a afirmat Niţu. Deocamdată, managerul companiei Damila nu a vrut să dezvăluie şi numele stadioanelor pe care le vizează, însă a menţionat că îşi doreşte ca acestea să fie cât mai aproape de Râmnic şi, dacă se poate, chiar în regiunea Oltenia sau la Piteşti. Totodată, el le-a reamintit oamenilor de presă că Claudiu Niculescu a semnat un contract valabil pe un an şi jumătate, de aceea, nu va fi deloc o tragedie dacă nu se va reuşi promovarea în această vară.

„Dacă am fi jucat în Zăvoi, poate că promovarea ar fi fost acum doar o simplă formalitate”

Din motive greu de înţeles, care ţin doar de acţionarul CSM-ului, Cătălin Rufă, Damila Măciuca nu a putut să închirieze vara trecută stadionul din Zăvoi, pentru a-şi disputa meciurile din Liga a II-a. La acea vreme, Dan Niţu ar fi fost dispus să-i ofere bucureşteanului o sumă foarte frumoasă de bani. Nu mai revenim însă la acest subiect, deşi majoritatea oamenilor de fotbal rămân la părerea că Rufă a refuzat propunerea managerului de la Damila pentru a nu fi complexat de superioritatea financiară şi evoluţia mai bună a „alb-verzilor”. „Eu cred că, dacă am fi jucat în Zăvoi încă din vara trecută, acum eram înscrişi în cărţile pentru promovare. Am mai fi avut minim şase puncte în clasament. Totuşi, chiar dacă am fi promovat, nu puteam juca în Râmnicu Vâlcea, deoarece nu există stadion pentru Liga I. Acestea sunt însă doar detalii. Pe noi ne interesează, în primul rând, să facem performanţă, pentru că soluţii se vor găsi de fiecare dată. Putem obţine o derogare de la FRF pentru a juca chiar şi la Vâlcea timp de un sezon. Aşa a făcut şi FC Sibiu, după ce a promovat”, a mai spus Dan Niţu. El a mai precizat că analizează varianta de a redenumi echipa pe care o conduce în Chimia Rm. Vâlcea, însă numai în urma unui sondaj de piaţă, care să-i consulte pe vâlceni în legătură cu această problemă. (L.C.)

Comments are closed.

 POLITICA

Arena pe Facebook

Publicitate

Parteneri