SPORT

Superliga

ANUNTURI

Prima Pagina

REDACTIA

Director:
Eduard DULĂCIOIU
(0741-312.104)
Redactor-şef:
Nicolae CIUCESCU
(0744-215.457)
Redactori:
Simona SIMA
(0741-202.825)
Lucian CORNECI
(0751-647.136)
Victor DOBRIŢOIU
Diana DIRINEA
Vlad Valimareanu
Colaboratori:
Marian Ioja;
Laurenţiu Sima;
Daniel Rohatinovici;
Emil Preda;
Dănuţ Omeag
Membri fondatori:
Dumitru LOVIN
Florin Remus MĂNOIU
Eduard DULĂCIOIU
Romulus DUMITRU

ABONAMENTE

Preturi Abonamente:
120 RON / an
60 RON / 6 luni
Pentru abonamente, va puteti adresa reprezentantului CN Posta Romana care livreaza corespondenta la adresa la care doriti sa primiti ziarul nostru sau intrand in contact cu unul dintre angajatii publicatiei noastre.

ATENTIE

Responsabilitatea juridica pentru continutul comentariilor pe care le postati pe acest site va revine in totalitate. Colajele si fotografiile trucate, marcate cu "T", precum si textele care le insotesc, vor fi considerate pamflete.

Pe 4 august, la Ziua Comunei Livezi, Alexandrina Ivancu îi aşteaptă pe liderii judeţului cu o bere rece

27.07.2012 • DiverseComments Off

alexandrina ivancuSâmbătă, pe 4 august, primăriţa Alexandrina Ivancu va organiza cea de-a 5-a ediţie a Zilei Comunei Livezi. Sărbătoarea se va desfăşura în părculeţul situat vizavi de sediul Primăriei, iar la eveniment a fost invitată toată crema politicii vâlcene: prefectul Mircea Nadolu, preşedintele CJV Ion Cîlea, vicepreşedinţii Bogdan Pistol şi Dumitru Persu. De asemenea, şi-a mai anunţat prezenţa deputatul UNPR de Bălceşti, Dan Mazilu, coleg de partid cu Alexandrina Ivancu. „Manifestarea va începe la ora 14.00, iar toţi participanţii vor putea servi câte o bere rece. Vom încerca să obţinem până atunci şi o mică sponsorizare, pentru a le putea oferi participanţilor şi câte doi mici. Pe scena pe care o vom amenaja, vor cânta ansamblul folcloric Doina Gorjului, Constantiu Prostoiu, fostul viceprimar de la Stroeşti, Sanda Argint şi alţi interpreţi locali”, a spus primarul Alexandrina Ivancu. (L.C.)

Comments are closed.

 POLITICA

Arena pe Facebook

Publicitate

Parteneri