SPORT

Superliga

ANUNTURI

Prima Pagina

REDACTIA

Director:
Eduard DULĂCIOIU
(0741-312.104)
Redactor-şef:
Nicolae CIUCESCU
(0744-215.457)
Redactori:
Simona SIMA
(0741-202.825)
Lucian CORNECI
(0751-647.136)
Victor DOBRIŢOIU
Diana DIRINEA
Vlad Valimareanu
Colaboratori:
Marian Ioja;
Laurenţiu Sima;
Daniel Rohatinovici;
Emil Preda;
Dănuţ Omeag
Membri fondatori:
Dumitru LOVIN
Florin Remus MĂNOIU
Eduard DULĂCIOIU
Romulus DUMITRU

ABONAMENTE

Preturi Abonamente:
120 RON / an
60 RON / 6 luni
Pentru abonamente, va puteti adresa reprezentantului CN Posta Romana care livreaza corespondenta la adresa la care doriti sa primiti ziarul nostru sau intrand in contact cu unul dintre angajatii publicatiei noastre.

ATENTIE

Responsabilitatea juridica pentru continutul comentariilor pe care le postati pe acest site va revine in totalitate. Colajele si fotografiile trucate, marcate cu "T", precum si textele care le insotesc, vor fi considerate pamflete.

Euromarket a deschis un magazin şi la Râmnicu Vâlcea

21.02.2012 • DiverseComments Off

Compania Euromarket, ale cărei baze au fost puse la Băbeni, în urmă cu câţiva ani, continuă să câştige noi pieţe în judeţul Vâlcea.

Proprietarul acesteia, omul de afaceri Daniel Munteanu, a găsit o oportunitate să-şi extindă business-ul inclusiv la Râmnicu Vâlcea. De curând, investitorul din Băbeni a depistat un spaţiu generos situat vizavi de Sala Sporturilor din municipiu. În câteva zile, l-a transformat într-un modern supermarket. „În momentul de faţă, în afară de supermarketul de la Băbeni, avem deschise magazine la Râmnicu Vâlcea, Costeşti şi Horezu. În curând, vom deschide un magazin cu produse alimentare, electrocasnice, electronice, unelte, utilaje etc. şi la Slătioara”, a precizat Daniel Munteanu.

Etichete: ,

Comments are closed.

 POLITICA

Arena pe Facebook

Publicitate

Parteneri