SPORT

Superliga

ANUNTURI

Prima Pagina

REDACTIA

Director:
Eduard DULĂCIOIU
(0741-312.104)
Redactor-şef:
Nicolae CIUCESCU
(0744-215.457)
Redactori:
Simona SIMA
(0741-202.825)
Lucian CORNECI
(0751-647.136)
Victor DOBRIŢOIU
Diana DIRINEA
Vlad Valimareanu
Colaboratori:
Marian Ioja;
Laurenţiu Sima;
Daniel Rohatinovici;
Emil Preda;
Dănuţ Omeag
Membri fondatori:
Dumitru LOVIN
Florin Remus MĂNOIU
Eduard DULĂCIOIU
Romulus DUMITRU

ABONAMENTE

Preturi Abonamente:
120 RON / an
60 RON / 6 luni
Pentru abonamente, va puteti adresa reprezentantului CN Posta Romana care livreaza corespondenta la adresa la care doriti sa primiti ziarul nostru sau intrand in contact cu unul dintre angajatii publicatiei noastre.

ATENTIE

Responsabilitatea juridica pentru continutul comentariilor pe care le postati pe acest site va revine in totalitate. Colajele si fotografiile trucate, marcate cu "T", precum si textele care le insotesc, vor fi considerate pamflete.

Porţile din Zăvoi, motiv de gâlceavă între Primărie şi Cozia Forest

24.08.2010 • PoliticaComments Off

Angajaţii de la DADP au sabotat, din neştiinţă, o înţelegere verbală între municipalitate şi conducerea societăţii Cozia Forest, gest care ar putea lăsa fără porţi parcul din Zăvoi.
Porţile din lemn masiv din Zăvoi au fost donate de Cozia Forest în 1996, pe o bere, deşi costau undeva la 40 milioane lei vechi, la data respectivă. Înţelegerea a fost făcută între Anuţa Handolescu, Victor Giosan şi Nicolae Barbu, supărat la data respectivă că primarul Sorin Zamfirescu nu privea cu ochi buni gestul, chiar dacă nu-l costa nimic. Aproape nimic.
Barbu a avut o singură pretenţie, ca pe respectiva poartă să fie montată o plăcuţă cu numele donatorului. Înţelegerea a funcţionat perfect până vara aceasta, când angajaţii de la DADP au dat jos plăcuta şi au pus un ghiveci cu flori. Barbu s-a enervat şi a spus că-şi ia porţile şi pleacă cu ele la Băbeni, dacă actualul primar nu pune plăcuţa la loc. „Dacă au dat plăcuta jos înseamnă că nu mai au nevoie de ele. Le iau înapoi şi le pun în parcul de la Băbeni. Ce, acolo nu merg? Dar mai întâi trebuie să vedem ce s-a întâmplat, dacă e decizia primarului sau greşeala unui angajat. Nu cred că le-am cerut foarte mult. Le-am cerut să păstreze o plăcuţă cu numele donatorului”, a declarat Barbu.
La rândul ei, Anuţa Handolescu a precizat că gestul actualului primar este greu de înţeles în condiţiile în care porţile au costat o adevărată avere. „Porţile, cu plăcuţă cu tot, au fost puse în 1996 în baza unui gentelman agrement. El ne-a făcut cadou porţile, dar a avut o singură pretenţie: să păstrăm plăcuţa cu numele donatorului. Ştiu că am dat pe ele o bere, în Zăvoi, acolo s-a făcut înţelegerea şi Barbu era supărat că primarul nu zicea nimic. Avea dreptate, erau porţi de peste 40 milioane lei vechi, o adevărată sumă la data respectivă, iar Cozia Forest a fost şi este o firmă de renume. E păcat că s-a ajuns aici şi nu înţeleg de ce”, a spus fostul prefect.
Vineri dimineaţa, Executivul Primăriei Râmnicului a primit o adresă din partea lui Nicolae Barbu, administratorul societăţii Cozia Forest, în care i se cerea o explicaţie. Viceprimarul Eusebiu Veţeleanu a declarat că este o simplă neînţelegere, provocată într-adevăr de angajaţii de la DADP. „Nu a fost un gest intenţionat. Personal, nici nu ştiam de existenţa plăcuţei. Probabil cei de la DADP au dat-o jos când au pus florile şi au uitat să o pună înapoi. Cred că domnul Barbu a glumit când a spus că ia porţile. Cu siguranţă că plăcuţa va fi pusă înapoi”, a afirmat viceprimarul Râmnicului. (D.N.)

Comments are closed.

 POLITICA

Arena pe Facebook

Publicitate

Parteneri