Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Diverse

1500 de copii şi tineri au sărbătorit „Săptămâna Mişcării” la Rm. Vâlcea

Pe 29 mai, la Rm. Vâlcea s-a dat startul „Săptămânii Mişcării”. Sute de persoane, copii
şi tineri, au fost angrenate în activităţile dedicate acestui eveniment. Preşedintele
Asociaţiei Judeţene „Sportul pentru Toţi”, Constantin Vlaşcu, cu sprijinul al FRSPT, al
DJST şi al Primăriei Râmnicului, a organizat competiţii de fotbal, streetball, patine cu
rotile, crochet şi altele. În turneul de fotbal au fost angrenate 16 echipe. Partidele s-au
desfăşurat pe terenul sintetic de la Şcoala Nr. 5. Competiţia de streetball a fost programată să aibă loc în Sala Capela, iar cea de crochet, la Colegiul Naţional de Informatică „Matei Basarab”. Pe 1 iunie, de Ziua Copilului, vâlcenii au luat cu asalt Parcul Zăvoi, unde au putut să facă mişcare şi să se distreze jucând tenis de masă, badminton, trăgând cu arcul sau participând la demonstraţiile în aer liber de aerobic. Sâmbătă, 3 iunie şi duminică, 4 iunie, „tabăra de joacă şi distracţie” se mută la Tomşani, unde se va desfăşura Festivalul Naţional de Jocuri Sportive Tradiţionale
pentru copii. La acest eveniment, sunt aşteptaţi 300 de copii, din Tomşani şi alte localităţi vâlcene, dar şi din judeţele Sibiu, Argeş şi Olt. Aceştia se vor întrece la concursurile de trântă, alergare în saci, oină şi crochet. În total, voluntarii Move Week se aşteaptă să contabilizeze 1500 de persoane implicate în activităţile dedicate Săptămânii Mişcării. „Move Week” este un eveniment european, organizat anual, între 29 mai şi 4 iunie, care are drept scop promovarea beneficiilor unei vieţi active, prin participarea regulată la sport şi activităţi fizice. (S.S.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button